Daniel Eidhagen

Jag som startade projektopia heter Daniel Eidhagen och är en frilansande projektledare, processledare, problemfixare, eventmakare, gruppledare, moderator m.m. Fokus ligger inte på vad jag gör utan hur jag gör det och vilka resultat jag når. I alla uppdrag arbetar jag med kreativitet, engagemang och delaktighet som metoder för att få de jag arbetar med att prestera sitt yttersta.

Min styrka ligger i förmågan att se grupprocesserna och hjälpa organisationer att komma ur gamla tankebanor och hitta nya sätt att lösa problem. Jag är en utbildad Kaospilot med förmåga att leda, organisera och innovera. Jag har erfarenhet från arbete med stora och små företag, offentlig sektor och ideella organisationer. Jag är även engagerad som ideell styrelseledamot i KFUM Sverige.

Jag tror på att arbeta med uppdrag och projekt som har en balans mellan att vara bra för världen, bra för kunden och utvecklande för mig. Jag tror på att använda förändring som en positiv kraft i utvecklingsarbetet och på att det man fokuserar på växer. Projektopia är min plattform för att arbeta som entreprenär, konsult och förändringsagent, i organisationer och i världen.

 

 

 

 

 

Jag